درباره محد
فروردین 98 بود...
سیل آمد... همه چیز را برد ...
حتی عافیتطلبی و غفلت هایمان را
و سیل کمکهای مردمی جاری شد برای التیام
و رهبر حکیمی که فرمود:
حرکت عظیم مردمی در امداد به سیل زدگان از آموزه های قرآن و شهداست...
پس از حضور جمعی از متخصصان و نیروهای داوطلب دانش بنیان در سیل لرستان، جهت پاسخ به این سوال که « جایگاه حقیقی و صحیح مجموعه های دانش بنیان در بحران ها و از بین بردن محرومیت در کشور چیست ؟!؟!؟!؟! » شبکه ملی محرومیت زدایی دانش بنیان پدید آمد تا بسترساز و حلقه ی واصله ای باشد برای یافتن مسئولیت اجتماعی مجموعه های دانش بنیان کشور در بحران ها و از بین بردن محرومیت و مشکلات هم میهنان عزیزمان.
بنابراین شبکه ملی محرومیت زدایی دانش بنیان ( محد ) شبکه ایست ملی که با استفاده از توان، تخصص و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور در بستر پارک های علم و فناوری در تمامی نقاط کشور، با همکاری سایر نهادهای استانی نسبت به شناسایی عوامل ایجاد محرومیت و ارائه راهکارهای مبتنی بر دانش و فناوری برای رفع یا کاهش محرومیت اقدام می نماید. محور فعالیت ها ایجاد فرصت های اشتغال پایدار مبتنی بر نوآوری، خلاقیت و فناوری خواهد بود.
این شبکه در راستای ایفای نقش یاد شده در سطح ملی و در جهت رفع محرومیت با روش های فناورانه چهار محور اصلی را به عنوان ماموریت های کلان خود برگزیده است :
۱- تمرکز بر مقوله ایجاد اشتغال پایدار به عنوان زیربنای رفع محرومیت در قالب توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی مبتنی بر فناوری، نوآوری و خلاقیت در سطح بنگاههای خرد ، متوسط و مشاغل خانگی
۲- شبکه سازی، سازماندهی ، مشاوره تخصصی و ایفای نقش واسط و تسهیلگر در زیستبوم فناوری و نوآوری کشور در جهت محرومیت زدایی
۳- ارائه خدمات مبتنی بر دانش، فناوری، خلاقیت و نوآوری در جهت رفع یا کاهش محرومیت
۴- توانمندسازی گروه های محلی و بسترسازی فرهنگی جهت بهرهبرداری از مفاهیم فناورانه و نواورانه در حوزه محرومیت زدایی در کشور
باشد که این شبکه بتواند در ایفای نقش و انجام مسئولیت های اجتماعی خود در زمینه رفع محرومیت از میهن عزیزمان موفق و روسپید گردد.